En Oväntad Semester - Marian Keyes

27-åriga Rachel lever livet i New York. Hon vantrivs på jobbet och ägnar sig helt och hållet åt nattlivet. Droger hör till vardagen, liksom barer och killar. Men en kväll går allt snett och hon tar för många sömntabletter. Hennes familj hemma på Irland rycker ut och snart är hon på väg till ett behandlingshem på den irländska landsbygden. Hon fattar ingenting. Å andra sidan kanske en liten semester inte vore helt fel - särskilt som hon hört att alla behandlingshem är fulla av kändisar som badar bubbelpool och får massage. Men Rachels semester blir inte alls som hon tänkt sig...







Jag älskar Marian Keyes böcker. De får mig alltid att slappna av och skratta, men även gråta ibland. Den här boken är otroligt komisk och samtidigt otroligt sorgsen.
       Rachels förnekande av sitt beroende gör till en början (eftersom man ser det hela genom hennes perspektiv) att man tycker hon är dum i huvudet, men ju längre in i boken man kommer, förstår man mer, och börjar känna med och för Rachel istället för emot henne. Igenom hela boken varvas det ibland in återblickar. Vilka är precis lika underhållande som de är informativa. Ett guldkorn som allt av Marian.

Fem av fem möjliga.

KKKKK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback