Three Act Tradgedy - Agatha Christie

                                                                                    "Sir Bartholomew Strange
At the inquest today on the late Bartholomew Strange, a verdict of death by nicotine poisoning was returned, there being no evidence to show or by whom the poison was administered."

Nicotine poisoning sounds harnless enough but Hercule Poirot knew better - he was in the middle of a three act tragedy with death ringing the changes.




Det var ett tag sedan jag läste den här Christien men jag kommer ihåg att den var en av de bra. Inte en av de allra bästa men bra. Det var ganska lätt att gissa vem mördaren är, men så är det tyvär rätt ofta i Christies böcker. Det spelar inte någon roll jag läser ändå hennes böcker för mysfaktorn. Egentligen borde alla som läser deckare vara tvungna att läsa alla hennes böcker. Jag har läst nästan alla, det var hennes böcker som fick mig att börja gilla deckare överhuvudtaget, och det gav mig ett stort försprång när jag började läsa andra deckare. Som om jag gått i skola om hur man har lista ut vem mördaren är eller något sånt, jag antar att jag har henne och morden i midsummer att tacka för det.

Tre av fem möjliga.

KKK